dimecres, 16 de maig del 2018

Condicions RGPD


Les normatives respecte a la utilització de dades personals cada cop tenen una major fermesa i exactitud quant al seu compliment

Com deus saber, s'han produït situacions que vulneraven els drets de les persones, en utilitzar-se dades sense que els interessats hi haguessin donat el seu consentiment o bé en aprofitar les que havien donat a una persona o empresa, que les havia facilitat a altres que li estaven fent arribar informació. A més de rebre una allau de missatges publicitaris, trucades..., la persona, en algunes ocasions, desconeixia com sol·licitar que s’aturessin. 

La coneguda Llei orgànica de protecció de dades (LOPD) ha estat substituïda el 25/05/2018 pel Reglament europeu de protecció de dades (RGPD), amb el qual es vol augmentar el control i les mesures perquè les dades personals tinguin el tractament que es mereixen.   

Totes aquelles dades sobre les quals...

una persona no hagi donat el seu consentiment no poden utilitzar-se per a qüestions comercials. Per aquest motiu, a RT Mentoring volem que coneguis la nostra manera de procedir:



"En compliment de la Llei orgànica 15/99, de 13 de desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les dades facilitades en aquest imprès s'inclouran a les bases de dades de Tarongí Consultoria, SL, i que es mantindran en la més estricta privacitat d'acord amb la legislació vigent. Vostè  (o totes les persones aquí incloses) podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint la seva sol·licitud a rosa@rosatarongi.cat.
Amb la signatura d'aquest document autoritzo Tarongí Consultoria, SL, a fer ús de les dades amb la finalitat d'informar-me dels serveis i les novetats que ofereix.”




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada