EquipRT Mentoring està format per un equip de professionals amb formació multi disciplinar de qualitat i una àmplia experiència laboral en projectes propis i/o treballant per tercers.

Rosa Tarongí
Professional del sector de la Comptabilitat i la Consultoria, amb més de 30 anys d’experiència, majoritàriament treballant per a tercers. El seu entorn més proper és emprenedor per excel·lència. 
Fundadora d’una xarxa emprenedora, la seva formació està marcada per la Comptabilitat i la Fiscalitat, amb un Màster en Assessoria Fiscal i Tributària, en EADA, i el Grau en Administració i Finances, entre d’altres estudis.


Antolín Fauquet
Professional del sector de la Construcció especialitzat en àmbits de Producció i Planificació, Gestió i Control de Costos. Experimentat en el treball per objectius, ha participat en projectes promoguts per tercers i molts més d’iniciativa pròpia, adquirint gran experiència pràctica dins del món emprenedor.
Estudis en Ciències Empresarials a la UAB, Pèrit en la valoració de béns mobles per la UEMC de Valladolid i membre de la Royal Institution of Chartered Surveyors de Londres en l’especialitat Planificació, Gestió i Administració de Costos en la construcció.  
Més info: Linkedin_afauquet


Sandra Vega
Professional del sector del Marketing, orientada al món de les noves tecnologies. Experiència dins del sector privat i com autònoma, creació d’un negoci propi de formació. Col·labora amb diferents projectes i emprenedors. La creativitat i l'ensenyament pràctic són l'eix del seu treball.
Com aprenent incansable, disposa de 3 llicenciatures, especialitzada en Màrqueting (Administració i Direcció d’Empreses, a la UAB, Investigació i Tècniques de Mercat, a la UAB i Publicitat i Relacions Públiques, a la UOC), formant-se posteriorment en altres camps com el de Comunnity Manager.  
Més info: Linkedin_sandravegafuente


Cristina Sort

Professional del sector del dret, advocada especialista en dret laboral i futura coach.  
Àmplia experiència com a responsable del Departament Laboral i com a advocada d'empreses i treballadors, especialista en l'orientació d'empreses des de la seva creació fins a la seva extinció. 
Llicenciada en Dret (UAB), disposa d’una tesina en dret del treball i part del doctorat en Dret Públic i un màster de Dret Laboral i Seguretat Social.
És Presidenta de Joves Advocats Sabadell des de 2014 i vocal de Joves Advocats Catalunya.


Amb l'equip també col·laboren altres professionals de forma ocasional, donant suport en aspectes més específics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada