Model Acompanyament

La feina del dia a dia no ens deixa veure més enllà i en conseqüència limita la nostra perspectiva empresarial.

Potser no hi has pensat mai, i és possible que moltes vegades t'hagis preguntat:
  • Què faig ara amb el meu Pla d'Empresa?
  • Com poso en pràctica els meus coneixements per tirar el meu projecte endavant?
  • Com m'organitzo?
  • Quines són les meves prioritats?
  • Com puc treure un bon rendiment de la meva activitat amb el mínim cost possible?
  • Tinc tota la informació que necessito?

Són preguntes que sovint ens fem, quan tenim o volem iniciar un negoci i que ningú ens pot respondre.
A RT Mentoning, som conscients de quines són les fases per les que anem passant durant la maduració de la nostra idea, durant el procés d'implantació del negoci i quant aquesta ja es troba en marxa, agafant embranzida.
En base al coneixement derivat de l'experiència, establim una proposta model d'acompanyament en 5 fases:


1. CONEIXEM-NOS I PARLEM DEL PROJECTE.
No ens coneixem personalment. Potser un “petit obstacle” que de ben segur resoldrem sense gaires entrebancs. A RT Mentoring establim com a fonaments la confiança i una bona relació interpersonal, per implantar una bona base per a la comunicació. Durant la primera trobada obtindrem la informació necessària per crear un escenari real sobre el que podrem treballar conjuntament.

2. PRESENTACIÓ PLA D'ACCIÓ

Prenent com a base la informació que hem obtingut en el transcurs de la trobada inicial, a RT Mentoring elaborem el “Pla d'acció Pràctic amb escenari real”, que consisteix en un seguit d'accions que ens permetin posar en marxa l'activitat o aplicar les mesures de correcció més oportunes en el cas de que l´activitat ja s'hagi iniciat.

3. PASSEM A L'ACCIÓ

Mitjançant un Calendari i una guia de treball, a RT Mentoring iniciem la implantació de les accions i canalitzarem les teves inquietuds i dificultats empresarials, per tal d'acompanyar-te ens les teves accions diàries. Formalitzem de quina forma es regirà la nostra col·laboració i quines són les funcions que cadascun a de dur a terme i de quina forma.

4. SEGUIMENT ADAPTAT

En aquesta fase, RT Mentoring acompanyem al “Menteé” de forma propera i periòdica, mitjançant el monitoratge o acompanayament personalitzat, amb l'objectiu d'obtindre informació de qualitat. Analitzem i apliquem els processos que seguirem i contrastarem amb la realitat del dia a dia, segons els resultats obtinguts. Durem a terme avaluacions de resultats que ens permetran verificar l'assoliment d'objectius o detectar incidències que s'hagin de corregir.

5. HEM ASSOLIT OBJECTIUS?

Hem arribat al moment final de l'acompanyament, avaluant si hem assolit els objectius proposats. Valorarem tot el que funciona i que és el que s'ha reconduir. Un negoci és viu i el dia a dia fa que haguem de llegir l'entorn i l'adaptem a la nostra activitat. Tot i que es pugui donar per finalitzat el període d'acompanyament durant la implementació de l'activitat, a RT Mentoring estem a la teva disposició per a col·laborar de forma puntual o en casos concrets, segons el Pla d'Acció definit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada