dilluns, 22 de gener de 2018

8/2/2018 Nova sessió participativa a Terrassa per a ments emprenedores

Et convidem a una nova sessió participativa: 

El Pla d'Empresa i el món real.

Dijous 8 de febrer 2018 a les 20h.
Reserva la teva plaça, de franc, aquí.

Posarem sobre la “taula” aquells aspectes que normalment no hi són als manuals d'emprenedoria: aspectes pràctics del món real, intercanviant experiències. 

Tant si vas assistir a alguna de les sessions anteriors com si encara no ens coneixem, t'animem a apropar-te a la primera quedada de la temporada, que farem en un lloc tan emblemàtic de la ciutat com és la casa Baumann. I perquè sigui més fluid i amè ens reunirem a la part de baix, concretament al BAU HOUSE - BAR, situat a l'avinguda de Jacquard, 1. Aprofitarem per conèixer-nos tots els assistents, en una trobada tipus networking, i per comentar aspectes que ens interessen i ens ronden pel cap a molts emprenedors, autònoms i/o persones amb projectes:
 • Vols dur a terme el teu propi projecte professional?
 • Ja tens el teu Pla d'empresa però de sobte apareixen dubtes i incerteses?
 • La realitat et presenta situacions diferents a les que vas plasmar sobre el paper?

  T'hi identifiques?

  Aquests són alguns dels moments vivencials i/o professionals en què es troben moltes persones en un moment o altre de la seva etapa emprenedora...  I és en aquestes situacions quan no trobem on anar, a qui trobar..., ja que en realitat no sabem què busquem.

  Com que les respostes no estan escrites en un llibre o manual i el moment actual canvia per segon,i l'adaptació al món real és bàsica i "obligatòria" per continuar endavant.


  Així que, sens dubte, es tracta d'una sessió que no et deixarà indiferent.
  Pots reserva la teva plaça omplint el següent qüestionari  aquí.

  Cap comentari:

  Publica un comentari a l'entrada