dimarts, 1 d’agost de 2017

Els emprenedors no descansen mai?

Les ments emprenedores no descansan mai.

Sense excuses; en època de vacances, per la nit, ... el cap del autònom no troba moments per a desconnectar.

És veritat que tots necessitem un espai per al descans mental, així que a RT Mentoring us animem a que us poseu deures i tracteu de relaxar-vos.

Hem de pensar que el fet de "no ser productiu" o millor dit de no facturar, no és dolent, és necessari.

Saps que les idees més brillants i innovadores venen de moments de descans?

No t'ha passat mai que has encertat amb un regal, donat resposta a un dilema o quelcom... mentre estaves a la dutxa o anaves conduint un cotxe?

Diuen que els problemes s'han de parlar amb el coixí del llit i això és degut a que els moments de baixa activitat cerebral ens permeten centrar-nos i que les respostes arribin de forma més natural.

O sigui que aquest estiu, no et castiguis!!

Si el teu cap coneix el propòsit continuarà treballant per tu


com els follets del conte del sabater, encara que estiguis gaudint en un concert o fent la migdiada tombat a una hamaca a la platja.

Nosaltres, volem portar-te notícies fresques desprès de l'estiu i per a seguir aportant millores hem decidit tenir un "Temps de desconnexió", en època de vacances d'estiu, així que fins al Setembre no ens trobaràs disponible ni al telèfon ni per la xarxa.


I, si vols continuar navegant per Internet i encara no t'has decidit a fer cas a la teva ment emprenedora et recomanem que llegeixis: Por a empendre? (llegir aquí).
O, si tens dubtes sobre què és el mentoratge (llegir aquí)                                                                                                            Escrit per Sandra Vega Fuente

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada