dimecres, 21 de novembre de 2018

14/12/18 Darrera sessió d'RT Mentoring 2018

Sessió SOS Emprenedors a Terrassa el proper 14/12/18.

La darrera sessió d’RT Mentoring aquest 2018 tindrà lloc a la Seu d'RT Mentoring a Terrassa.


A més, tindrà un toca especial, serà una Sessió Nadalenca; aprofitarem per brindar pel Nadal amb una copa de cava en acabar la sessió i així poder millorar l'estona de networking.

Si heu vingut a alguna de les nostres sessions sabeu que ens agrada el tracte proper i, per aquest motiu, la darrera sessió que durem a terme en 2018 volem que tingui un format exclusiu, ja que el nombre de participants als quals atendrem serà molt reduït. I, per tant, únicament podran assistir-hi les persones que prèviament hagin omplert el formulari de participació: clic enllaç formulari.

SOS EMPRENEDORSEstà adreçat a persones amb inquietuds emprenedores (tant si han iniciat la seva activitat com si no), que busquen respostes que donar als seus dubtes, que no ho donen tot per fet i que saben que poden haver-hi incerteses en el camí de la seva emprenedoria.


Si t'hi identifiques...

Reserva plaça omplint el següent formulari aquí.


De ben segur que tens altres preguntes al cap que no saps on formular. Aquesta sessió podria donar-hi resposta!L'equip d'RT Mentoring està format per 4 professionals de 4 branques diferents, formats i preparats per donar resposta a qüestions de màrqueting, gestió de costos, impostos...

Les persones assistents a la sessió, a més de tenir l’oportunitat d’exposar els seus neguits i dubtes, que tractarem de resoldre en un ambient de diàleg, tindran la possibilitat de rebre gratuïtament la guia Les 5 claus essencials per atreure clients.


Preu: gratuït. Places molt limitades
(Recorda reservar la teva plaça aquí)


Hora: 19.30 h
Lloc: seu RT Mentoring a Terrassa – C/ Arquimedes, 78 local n. 3
(fes clic a sobre de l'adreça per saber com arribar-hi)Publicació de Sandra Vega (Club 3Generacions).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada