dimecres, 5 de desembre del 2018

Les 10 millors frases sobre finances de Robert Kiyosaki

Les 10 millors frases i consells sobre finances personals de Robert Kiyosaki (l’escriptor de Pare ric, pare pobre), amb aclariments per part d’RT Mentoring que t’ajudaran a extreure el màxim profit a les paraules d’aquest empresari i escriptor.


1. Els guanyadors no tenen por de perdre

I per això van poder arribar a guanyar. Si evites perdre, també estàs evitant guanyar. Si no et dones la possibilitat i obres l’accés, no et podrà arribar la recompensa.

2.Segueix els consells de persones que ja hagin tingut èxit

Sobretot, interessant per a aspectes econòmics: no segueixis consells financers de persones que tenen problemes econòmics. Sempre és millor sol·licitar consell a un professional.

3. Sempre hi ha oportunitats

Les persones actuem sempre igual, per la qual cosa generem sempre les mateixes opcions i oportunitats. Existeix la frase popular “no perdre el tren” o l’oportunitat, però és cert que si tens un objectiu definit aquest “tren” tornarà a passar, en diferents versions, però serà un tren per a tu.

4. Inverteix en estudi i coneixement

Has d’estar disposat a invertir el teu temps.
Abans d’invertir has de tenir certa seguretat. L’òptim és conèixer el terreny on et ficaràs i, si no, buscar formar-te prèviament o cercar suport de persones que tinguin aquest coneixement i que t’ajudin.

5. Obté informació de qualitat


D’igual forma que el menjar de baixa qualitat incideix negativament en la nostra salut, la informació de baixa qualitat afecta la nostra riquesa. Pensa-hi... Si només penses que existeix un tipus de pasta com els macarrons, mai tastaràs els espaguetis, les tallarines...
Si no saps el que pots fer, no ho faràs.


6. Els rics es focalitzen en els actius

Els actius són allò que et genera diners sense que hagis de fer esforços. La majoria de persones se centren únicament en els ingressos.

7. La por i la ignorància mantenen atrapades moltes persones

Guiar-te únicament pel que et diu el teu entorn serà la teva major barrera.  El desconeixement crea incertesa. Tothom pot tenir incerteses, però si les sumes al desconeixement, aquesta incertesa es veurà maximitzada.

8. Els rics compren els luxes al final

Compren els luxes amb els beneficis de les seves inversions. Aprofiten els ingressos per invertir en actius que els generaran major riquesa.

9. La riquesa comença per crear un pla i seguir-lo

Has de planejar i perseverar per aconseguir els teus objectius. A RT Mentoring aconsellem fer un pla d’empresa per iniciar un projecte, per tal que pugui servir de guia.

10. No tinguis por de cometre errors i aprèn d’ells

Hi ha gent que no ha comès els suficients errors o comet una vegada rere l’altra els mateixos. I sense aprenentatge no hi ha màgia a la vida. Has d’aprendre a conviure i, fins i tot, vèncer les teves pors.



Si no coneixes Robert Kiyosaki t’animem a descobrir la seva vida i la seva obra!


I si ja tens un negoci en actiu o una idea avançada, t’aconsellem que llegeixis la guia: 5 claus essencials per atreure clients, que pots aconseguir assistint a les nostres sessions o a Amazon a un preu molt especial.


I, recorda, aquest divendres 14/12 tenim una sessió participativa nadalenca a la nostra seu a Terrassa! Més informació de l'esdeveniment aquí.


Publicació de Sandra Vega (Club 3Generacions).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada