dilluns, 21 de gener del 2019

Inici 2019 i nova sessió 31/01 a Terrassa


Aquest any 2019 l’iniciem repartint forces i energies per tal que molts emprenedors vegin fruits més ràpidament i durant més temps.

Estem convençuts que el bon camí es traça mitjançant el traspàs de coneixement i d’energia positiva. Per aquest motiu, les 50 primeres persones que facin un comentari al nostre Facebook: RTMentoring, o una ressenya al “place” de recerques de Google: RTMentoring i ens segueixin a Facebook rebran 2 invitacions per assistir a una de les nostres sessions participatives!

També hem treballat àrduament per tal d’aportar-vos cada cop més valor! 

Cartell RT Mentoring 31/01/19
Sabem que tots els assistents a les sessions s’han emportat respostes que els han ajudat en els seus projectes, tal  com ens han fet saber, però ara, amb major experiència i maduració, hem decidit que farem les sessions participatives de la SEU DE TERRASSA amb una temàtica concreta i diferent en cadascuna.

La propera sessió participativa serà el dijous 31 de gener del 2019 a Terrassa, on es parlarà d’una qüestió tan important com la comptabilitat en els negocis.


Com m'apunto?


Omple el formulari en el següent enllaç per reservar la teva plaça: formulari per omplir amb un click.

I recorda que pots aconseguir una invitació, de les que regalem, per assistir gratuïtament a la sessió!

Si encara no has iniciat el teu projecte empresarial i et planteges com finançar-lo, aquest article et pot interessar: https://rtmentoring.blogspot.com/2018/07/financar-projecte-personal.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada