dijous, 21 de juny de 2018

10/07/18 Nova sessió participativa a l'ICASBD, Sabadell

10/07/18 Nova sessió participativa a l'ICASBD, Sabadell
Mentoring a Sabadell, per ICASBD

tornem amb una nova SESSIÓ D'RT MENTORING A L'IL·LUSTRE COL·LEGI D'ADVOCATS DE SABADELL (ICASBD)


Gràcies a les peticions dels assistents a les anteriors sessions, el proper 10 de juliol tornem amb una nova sessió participativa a l'ICASBD, que iniciarem amb les vostres consultes! 

Aquesta vegada es tracta d'una reunió amb places limitades, però igualment amb un enfocament pràctic orientat al món de l'advocacia, tot i que obert a altres professionals.Enfocat a tu, si t'has enfrontat a alguna d'aquestes qüestions:

Si...
  • Estàs pensant treballar per compte propi.
  • Ja has obert el teu negoci i sents que has d'avançar.
Si saps que...
  • Tens les eines i els coneixements necessaris per oferir un servei de qualitat al teus clients..
I t'has preguntat també:

  • Què suposa iniciar el meu propi negoci?
  • Què he de tenir lligat abans de començar o seguir avançant?
  • Què necessito per continuar endavant?

Moltes vegades donem per descomptat que una persona ha de ser capaç d’enfrontar-se a tot el que requereix treballar per a un mateix, però són molts punts els que han d’estar ressolts de moltes vessants diferents.

Si t'hi identifiques...

Reserva plaça omplint el següent formulari aquí.


De ben segur que tens altres preguntes al cap que no saps on formular. Aquesta sessió podria donar-hi resposta!Igual que moltes persones no saben que haurien d'adreçar-se a un advocat o una advocada per a temes com: he de contractar un/una auxiliar, un client o una clienta no hem paga les factures, dono de baixa el contracte de lloguer,...  moltes vegades se'ns fa complicat saber a qui preguntar qüestions que semblen senzilles, del món de l'emprenedoria, com: quan em dono d'alta a la Seguretat Social?, he de llogar un local?, m'he de publicitar a Internet? on em dono a conèixer per aconseguir clients?, quines llicències necessito?, quines despeses tindré...?

L'equip d'RT Mentoring està format per 4 professionals de 4 branques diferents formats i preparats per donar resposta a qüestions de màrqueting, gestió de costos, impostos...

Les persones assistents a la sessió a més de tenir l’oportunitat d’exposar els seus neguits i dubtes, que tractarem de resoldre en un ambient de diàleg tindran la possibilitat de rebre gratuïtament la Guia: les 5 claus essencials per atreure clients.Preu: gratuït. Places limitades
(Recorda reservar la teva plaça aquí)Hora: 19.30 hJornada realitzada en col·laboració amb Jove Advocacia Sabadell (JAS)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada