divendres, 21 de setembre del 2018

4/10/18 SOS Emprenedors a Terrassa

Nou format, però seguim amb el mateix bon servei de proximitat, tractant de treure el màxim profit i tocant de peus a terra.
Perquè ens heu fet arribat els vostres neguits, perquè sabem que no és tan fàcil emprendre com a vegades diuen, perquè sabem que es pot, però has de ser-ne conscient:
SOS Emprenedors


NOVA SESSIÓ D'RT MENTORING A terrassa:

Adreçat a persones emprenedores (tant si han iniciat la seva activitat com si no) que tenen dubtes, que no ho donen tot per fet i que saben que poden haver-hi incerteses en el camí de la seva emprenedoria.


El camí d'un negoci propi és com un parc d'atraccions on, a vegades, ets a la muntanya russa i tens emocions molt intenses, d'alegria o de por. Hi ha moments d'alts i baixos, totalment contradictoris, però en el fons molt enriquidors. Has d'estar preparat! Però, preparat de moltes formes diferents.


Si t'hi identifiques...

Reserva plaça omplint el següent formulari aquí.


De ben segur que tens altres preguntes al cap que no saps on formular. Aquesta sessió podria donar-hi resposta!



Igual que moltes persones no saben que haurien d'adreçar-se a un advocat o una advocada per a temes com: he de contractar un/una auxiliar, un client o una clienta no hem paga les factures, dono de baixa el contracte de lloguer,...  moltes vegades se'ns fa complicat saber a qui preguntar qüestions que semblen senzilles, del món de l'emprenedoria, com: quan em dono d'alta a la Seguretat Social?, he de llogar un local?, m'he de publicitar a Internet? on em dono a conèixer per aconseguir clients?, quines llicències necessito?, quines despeses tindré...?

L'equip d'RT Mentoring està format per 4 professionals de 4 branques diferents formats i preparats per donar resposta a qüestions de màrqueting, gestió de costos, impostos...

Les persones assistents a la sessió a més de tenir l’oportunitat d’exposar els seus neguits i dubtes, que tractarem de resoldre en un ambient de diàleg tindran la possibilitat de rebre gratuïtament la Guia: les 5 claus essencials per atreure clients.


Preu: gratuït. Places limitades
(Recorda reservar la teva plaça aquí)


Hora: 19.30 h
Lloc: BARISTA Fresh Kfstore Carrer Doctor Calsina 301 local 2, 08226 Terrassa, Barcelona 
(fes clic a sobre de l'adreça per saber com arribar)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada